• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je SIA hoort
  • Actie: zaterdag 26 maart t/m vrijdag 1 april 2016
  • Extra kans voor Q-members

Ze komt uit het land van de kangoeroes, krokodillen en de koala's en heeft de hele wereld veroverd met haar fantastische stem. De Australische zangeres SIA beleefde in 2008 haar doorbraak met 'The Girl You Lost To Cocaine' en scoorde hits met 'Clap Your Hands', 'Chandelier' en 'Wild Ones' met Flo Rida. Je kunt haar ook kennen van de samenwerkingen met David Guetta. Ze maakten samen de tracks 'Titanium', 'Bang My Head' en 'She Wolf'.

Grote kans dat je geen idee hebt hoe SIA eruitziet, want ze draagt tijdens optredens altijd een gezichtsverhullende pruik. Dat doet ze naar eigen zeggen zodat ze nog gewoon zelf naar de supermarkt kan gaan en niet constant gevolgd wordt door mensen met camera's.

Jij kunt SIA live gaan zien, hoogstwaarschijnlijk inclusief een opvallende pruik. We hebben 2 Q-live tickets voor het optreden van SIA op 13 augustus 2016 op het Way Out Festival in Gotenburg, de op een na grootste stad van Zweden. Natuurlijk regelen we ook de reis en het verblijf voor je. Wat je ervoor moet doen?

Zo maak je kans

Luister van zaterdag 26 maart t/m vrijdag 1 april naar Qmusic en kwalificeer je iedere dag vanaf 16.00 uur voor de Q-live tickets voor SIA. Als je in de uitzending komt, krijg je sowieso haar album This Is Acting met daarop de nieuwe single 'Cheap Thrills'. Vrijdag 1 april hoor je bij Kai Merckx (21-00 uur) wie er uiteindelijk naar Zweden gaat om SIA live te zien!


Extra kans

Als Q-member heb je een extra kans om je te kwalificeren. Beantwoord onderstaande vraag en doe mee. Degene die de online finaleplek claimt, krijgt uiterlijk vrijdag 1 april 18.00 uur persoonlijk bericht. Update: de online finalist is Q-member Kimberley Weijn-Vos.