• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je The Chainsmokers op Q hoort
  • Actie: maandag 24 april t/m vrijdag 28 april
  • Maak kans tijdens de Q-top 500 van de 10's

Ze begonnen als danceproject en scoorden in 2014 hun eerste hit met '#Selfie', wie had toen durven zeggen dat The Chainsmokers in 2017 uit zouden groeien tot één van de populairste popduo's ter wereld? Zij zelf niet in ieder geval, want als ze ergens niet trots op zijn is het hun single '#Selfie'.

Ondertussen hebben ze een lading hits gescoord waar ze wél trots op zijn, en terecht! Want massaal zingen we tracks als 'Don't Let Me Down', 'Closer', 'Paris' en 'Something Just Like This' mee.

Grote kans dat jij afgelopen februari hun concert in de AFAS Live hebt moeten missen, het was namelijk in no time uitverkocht. En precies om die reden sturen we jou nu naar The Chainsmokers, in New Orleans!

HOE MAAK IK KANS?

Van maandag 24 april t/m vrijdag 28 april hoor je op Q de Top 500 van de 10's. Hoor je tijdens deze lijst tussen 10:00 en 19:00 uur een hit van The Chainsmokers voorbij komen? Bel dan direct met de studio op 0909 9596 (55cpm).

Kom je in de uitzending dan win je direct het nieuwe album Memories... Do not open en kwalificeer je je voor 2 Q-live tickets voor The Chainsmokers in New Orleans op zaterdag 13 mei. De winnaar van deze trip wordt vrijdagmiddag tijdens de top 10 van top 500 van de 10's bekend gemaakt door Joost en Hila.

Heb je je gekwalificeerd? Zorg dan dat je vrijdagmiddag in ieder geval bereikbaar bent. Verder hoef je je nergens druk om te maken, wij regelen namelijk de Q-live tickets, de reis én het verblijf!

Let op! Om deel te nemen aan deze actie dien je minimaal 18 jaar te zijn.