• We sturen je naar de leukste, nieuwe bioscoopfilms
  • Dit keer: 'Onze jongens in Miami'
  • Maak van 20 januari t/m 26 januari kans op tickets 

Q-movies stuurt je naar de beste, nieuwe bioscoopfilms. Dit keer is het extra genieten, want je gaat naar: 'Onze Jongens in Miami' bij Vue.

Onze Jongens in Miami

YES! Na 'Onze Jongens', die in 2017 uitkwam, is er nu een tweede film: 'Onze Jongens in Miami'. In dit tweede deel is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met flinke concurrentie.


Zo doe je mee

Hier wil je natuurlijk heen! We geven 10 x 2 tickets weg voor de Ladies Night van Onze Jongens in Miami op 29 januari bij een Vue bioscoop. Vul hieronder de prijsvraag in en wie weet geniet jij straks wel extra snel van Onze Jongens!

Niet gewonnen?

Koop dan tickets voor de Ladies Night op 29 januari 2020 op vuecinemas.nl en maak direct kans op een trip naar Miami, powered by TUI!

Hier vind je de actievoorwaarden.