Q-music presents Sam Smith in de HMH Amsterdam, maandag 2 maart 2015

Hij werd door de BBC al de belofte van 2014 genoemd: Sam Smith. Na zijn samenwerking met Naughty Boy in de hit 'La La La' (die begon in Repeat of Niet), ging het heel hard met de 22-jarige Brit. Sam scoorde al met 'Money On My Mind' en 'Stay With Me', 'I'm Not The Only One' en zijn nieuwste 'Like I Can' heb je ontgetwijfeld ook al gehoord op Q-music.

Vorig jaar trad Sam Smith nog op in het Q-hotel en een paar weken geleden sleepte hij vier (!) Grammy Awards in de wacht! Aanstaande maandag (2 maart) komt hij naar Amsterdam voor Q-music presents: Sam Smith in de Heineken Music Hall. Er is geen kaartje meer verkrijgbaar, maar... je favoriete radiozender Q-music heeft de allerlaatste tickets. Dus dit is je laatste kans om erbij te zijn!

Win de laatste tickets

Maandag treedt Sam Smith op in Amsterdam en daar kun jij bij zijn. Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Hoe je deze vette prijs kunt winnen, plus het nieuwe album In The Lonely Hour, dat hoor je als je dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur naar Niek van der Bruggen op Q-music luistert. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina.