Het zijn gekke tijden: we moeten binnenblijven, alles wordt afgelast. We werken zoveel mogelijk thuis en betuigen ons respect aan iedereen in vitale beroepen. En omdat muziek verbindt en verbroedert hoor je bij ons de Q-top 1000: de Shout Out-editie. Hierin komen alle tracks voorbij die voor jou en velen anderen in deze tijd extra bijzonder zijn.

Door en voor jou

Deze lijst is voor iedereen! Iedereen die een beroep heeft dat onmisbaar is om onze samenleving draaide te houden, iedereen die zich houdt aan de regels om corona in te dammen en iedereen die een beetje extra let op zijn buur. Jij hebt, samen met honderden anderen, laten weten welke muziek voor jou in deze tijd extra belangrijk is. Voor jouzelf, maar ook voor iemand in jouw omgeving. We hebben alle ingezonden tracks bekeken en de bijzondere verhalen gelezen en daaruit is de Q-top 1000: de Shout Out-editie gekomen!

Tijd om te luisteren

We zonden de hele Q-top 1000: de Shout Out-editie uit op de radio. En omdat het niet alleen een hele bijzondere, maar ook een hele mooie lijst is, wil je 'm vast nog eens opnieuw bekijken en beluisteren. Daarom vind je op Spotify de hele lijst!