• Luister van zondag 13 t/m vrijdag 18 november 2016 naar de lijst van je leven bij Qmusic
  • Stem tussen 3 t/m 11 november op jouw favorieten

Update: De stembussen zijn gesloten. Check hier de lijst die je van 13 t/m 18 november 2016 hoort.

Het is verkiezingstijd. Niet alleen in Amerika waar een nieuwe president wordt gekozen en in Nederland waar de Tweede Kamerverkiezingen er weer aan komen. Ook bij Qmusic is het verkiezingstijd en wel voor de lijst van je leven: de Q-top 1000.

Zoals ieder jaar zetten we samen met jou de duizend mooiste nummers op een rij. Jouw stem is daarbij van groot belang, dus zorg dat je hieronder vóór 12 november je favorieten doorgeeft.

De komende weken zullen de Qmusic-dj's campagne gaan voeren om stemmen te trekken voor hun favoriete track. Zo heeft elke dj een persoonlijke speech geschreven over hun favoriete track, check ze snel!


En natuurlijk kun jij tijdens de Q-top 1000 verkiezingsweek ook campagne voeren. Laat iedereen weten welke tracks jij in de #Qtop1000 wilt hebben. En dan hoor je vanaf zondag 13 november zes dagen lang de lijst van je leven!

Kieswijzer

Last van keuzestress? Daar hebben we een oplossing voor: De Kieswijzer.

In het diepste geheim hebben een aantal geleerden laten werken aan een speciale Q-top 1000 kieswijzer. Een paar simpele vragen en jij weet jouw ultieme Q-top 1000 track!