• ☀️ De allergrootste zomerhits 
  • 📝 Stel nu alvast jouw lijstje samen
  • 🔥 Te horen op het hoogtepunt van de zomer

'Staycation' - stay • ca • tion (een; v; meervoud: staycations). Betekenis: "Een staycation of holistay is een periode waarin een individu of familie thuisblijft en deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten op rijafstand van hun huis en geen overnachtingen nodig heeft."

Dit jaar is de zomer nét even iets anders en gaan we massaal op 'staycation'. En wij weten wat jouw thuisvakantie helemaal af maakt: de Q-top 500 van de Zomer! 

Stemmen op zomerhits

Vanaf nu kun je stemmen op de 500 heetste zomerhits. Onderaan deze pagina vind je de stemlijst waar je je eigen Top 40 kan samenstellen (wees gerust: je mag er ook minder dan veertig opgeven). En mochten wij er eentje gemist hebben, in de volgende stap kun je nog een vrije keuze toevoegen. De komende weken verzamelen we al jullie lijstjes en houden we het weerbericht goed in de gaten...

🏝 Hittegolf? Yes!

Hier bij Q houden we de komende tijd Piet Paulusma en Gerrit Hiemstra goed in de gaten, want bij minimaal drie dagen volle zon en zomerse temperaturen trekken we de Q-top 500 van de Zomer uit de kast. Het enige wat jij nog moet doen is de zonnebrand pakken, het volume op standje 10 en genieten maar!