Na onder andere Ed Sheeran, Jason Mraz, Passenger, Birdy, Emeli Sandé, John Legend, Bastille en The Script, komen op vrijdag 13 februari de mannen van Racoon naar the Qube.

Update: Klik hier om de beelden van Racoon in the Qube te bekijken

The Qube is een klein en intiem zaaltje bij Q-music waar jij live en dichtbij een optreden van een artiest kunt zijn. Vrijdag de 13e is het aan Racoon om voor een handjevol Q-luisteraars een te gekke gig te geven in de rode kubus van Q.

Win exclusieve toegang

Wil jij erbij zijn met Racoon live in the Qube? Kaarten zijn niet te koop, toegang tot the Qube is alleen te winnen bij Q-music. Luister van zaterdag 7 t/m vrijdag 13 februari naar Q en bel 0909-9596 (55cpm) zodra je een hit van Racoon voorbij hoort komen. Elke keer wordt er geheel willekeurig één iemand in de uitzending gehaald die toegang tot the Qube wint. Natuurlijk krijg je ook het nieuwe album All In Good Time dat op de vrijdag van the Qube uitkomt!

Exclusief voor Q-members: win een meet & greet met Racoon!

Als Q-member op Q-music.nl heb je exclusief toegang tot nieuws dat jou interesseert, doe je mee aan Q-music acties en maak je kans op leuke prijzen en voordelen. En ook nu hebben we weer wat tofs voor je geregeld!

Naast luisteren naar Q-music, maak je ook via Q-music.nl nu kans op toegang tot the Qube met Racoon op vrijdag 13 februari. En dat niet alleen. Je maakt namelijk ook kans op de Q-member experience: samen met je beste vriend of vriendin toegang tot the Qube en... een exclusieve meet & greet met Racoon!

Meedoen is simpel. Zorg dat je bent ingelogd als Q-member en upload hieronder een foto van jou waarop je een titel van een liedje van Racoon uitbeeldt. 'Love You More', 'Oceaan' of 'Brick by Brick', wees creatief :-).

Wij selecteren de meest originele inzenders die een uitnodiging krijgen voor deze exclusieve Q-member experience.

Update: De winnaars van de Q-member actie zijn inmiddels geselecteerd, toegang tot the Qube is vanaf nu alleen nog op de radio te winnen!