• Win een koelkast vol Amstel Radler 0.0 (wedstrijdreglement)
  • Elke werkdag bij Q-dj Lars Boele (16.00 - 19.00 uur)

Er wordt keihard gewerkt in Nederland. We leveren de ene prestatie na de andere. Denk maar eens aan de kappers die ons er elke dag weer goed uit laten zien of de automonteurs die ervoor zorgen dat we elke dag weer veilig op weg naar ons werk kunnen rijden. Maar we staan er nauwelijks bij stil, want we moeten door. Altijd maar weer. Het is goed om af en toe even stil te staan bij dat harde werken en dat doen we met Rondje op de Zaak!

Ben je een hardwerkende kapper, bouwvakker, chauffeur, glazenwasser, administratief medewerker, receptionist, beveiliger, schilder, monteur of IT'er? Dan verdien jij wel een rondje Amstel Radler 0.0, ... en weer door!

Doe mee en win

Scroll naar onder en meld je aan voor een Rondje op de Zaak, of vertel ons via de Qmusic app waarom jij een rondje voor de hele zaak verdient!

Proberen?

Willen jij en je collega's Amstel Radler 0.0% eerst eens proberen? Dat kan! Meld je hieronder aan en het Amstel Radler 0.0% team neemt contact met je op om een rondje Amstel Radler 0.0% bij jou op het werk te komen sampelen.