Let op: Je zit op de actiepagina uit 2014, klik hier voor Sint Niek 2015!

Hij komt, hij komt... de lieve, goede Sint! Jawel, Sint Niek-o-laas (van der Bruggen) is weer terug! Ook dit jaar zorgt hij ervoor dat je een te gek sinterklaasfeest hebt, want vanaf 24 november strooit Sint Niek met prijzen. Struin nu alvast het internet af naar de best coole wannahaves en stel hieronder jouw verlanglijstje samen met daarop de meest vette gadgets, trendy spullen of maffe items die je graag wilt hebben. En wie weet win jij alles van je verlanglijstje!

Luister goed
Luister van 24 november t/m 5 december goed naar Q-music om er zeker van te zijn dat je jouw verlanglijstje niet mist. Elk uur tussen 07.00 en 19.00 uur (in het weekend tussen 10.00 en 19.00 uur) pikt Sint Niek één verlanglijstje uit de inzendingen.

Bel op tijd
Hoor jij jouw naam en lijstje voorbij komen? Bel dan zo snel mogelijk naar 0909 9596 (55 cpm) en win jouw verlanglijstje. Let op: je moet binnen 20 minuten terugbellen. Ben je te laat? Dan gaat alles van jouw lijstje naar een andere Q-luisteraar. Het kan zijn dat als je vandaag je wensen doorgeeft, je deze pas een paar dagen later terughoort op Q. Dus let goed op en wees op tijd, want je wilt toch niet dat er iemand anders met jouw kado's vandoor gaat?!

Maak nu jouw verlanglijstje
Ga op internet op zoek naar websites waar je kado's kunt kopen en afrekenen met iDEAL. Kies drie kado's uit en vul de naam van het artikel, de website waar je het hebt gevonden en het bedrag in. Let er op dat jouw verlanglijstje niet meer dan 250 euro waard is. Ben je Q-member? Zorg dan dat je bent ingelogd, dan hoef je alleen nog maar de gegevens aan te vullen die je nog niet in je profiel hebt ingevuld. Zo kun je ook heel makkelijk je gegevens updaten indien nodig.