• Test je muziekkennis met Top 1000 Timeline
  • Elke vrijdag bij Wim van Helden (12:00 uur - 14:00 uur)
  • Win het nieuwe partyspel Hitster

Over een paar weken is het weer tijd voor de lijst van je leven: de Q-top 1000. De lijst vol met tracks die verbonden zijn met herinneringen en die alle decennia omvat. Om alvast warm te draaien speel je van 30 september t/m 21 oktober elke vrijdag Top 1000 Timeline bij Wim van Helden. Hij laat 4 korte fragmenten horen van Q-top 1000 liedjes. Het enige wat jij moet doen is de tracks in de juiste volgorde te zetten van wanneer ze zijn uitgekomen!

Doe mee

Klinkt dat als een makkie voor je? Dan is het tijd om je aan te melden! Luister goed naar het programma van Wim en meld je aan door een bericht te sturen in de Q-app op het moment dat hij dit aangeeft. Zet je alle fragmenten vervolgens in de juiste chronologische volgorde? Dan win jij het nieuwe partyspel Hitster, waarbij je ook de muziek die je hoort in de juiste volgorde moet zetten! 

Bij Hitster moet je de tracks ook op chronologische volgorde plaatsen en worden je winkansen nóg groter als je ook de artiest en tracktitels kunt noemen. Ben je de eerste die 10 hits op chronologische volgorde heeft gezet? Dan heb je het spel gewonnen!

Lees hier de actievoorwaarden