Optimistisch als we waren dachten we in juni 2021 wel weer te kunnen feesten in de Brabanthallen in Den Bosch. Maar helaas gaat het niet lukken om met 20.000 mensen per avond bij elkaar te komen. 

Daarom hebben we moeten besluiten de Qmusic Foute Party opnieuw een jaar te verschuiven. De nieuwe datum: vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022. Tickets zijn later dit jaar te koop.

Dit is de Foute Party

Omdat we allemaal verlangen naar een feestje, kun je hier nog even wegdromen met de beelden van de laatste Foute Party:


Let op: minimumleeftijd is 18 jaar!


Datalek Ticketcounter: is dit voor mij van toepassing?

Onlangs heeft er bij de ticketverkoopmaatsschappij Ticketcounter een datalek plaatsgevonden waarbij persoonsgegevens op straat zijn beland. Ticketcounter is een partner van Qmusic en moederbedrijf DPG Media. Ben je bang dat jouw gegevens op straat zijn beland, lees dan even verder:

  • Het betreft alleen personen die hun ticket voor de Qmusic Foute Party eind juni in de Brabanthallen hebben gekocht tussen 26 juni 2020 en 5 augustus 2020 bij Ticketcounter.
  • Het geldt niet voor tickets die zijn gekocht via Eventbrite, dit is een andere aanbieder.
  • De gedupeerden zijn in een mail op de hoogte gebracht.

Heb je geen mail ontvangen en heb je geen ticket gekocht tussen 26 juni en 5 augustus 2020, dan is er dus niets aan de hand. Heb je geen mail ontvangen heb je wél een ticket gekocht tussen 26 juni en 5 augustus 2020, dan kan het zijn dat de mail in je spambox terecht is gekomen. Je kunt dan even contact met ons opnemen via info@qmusic.nl.