Het is zomer en net als jij houden we bij Q van het zonnigste seizoen van het jaar! We zijn benieuwd hoe jij de zomer van 2013 beleeft...

Heb je een heel mooie zonsondergang meegemaakt? Lig je op een Bounty-eiland met je voeten in het witte zand? Of zit je lekker in het park met een rosé en een stuk stokbrood te picknicken? Leg het vast met je mobiel of camera en upload jouw zomerse kiekjes.

Waarom? Nou... omdat het natuurlijk leuk is om de zomerse foto's van andere Q-luisteraars te zien, want elke week plaatsen we de mooiste op Q-music.nl. Je maakt bovendien elke week kans op een iPad mini! Dan kun je al die foto's nog beter bekijken.

We sluiten de zomer trouwens af met een paginagrote advertentie in het AD met een selectie van de mooiste zomerfoto's. Die van jou kan er dus ook tussen staan. Love the Summer!

Om een foto te kunnen uploaden, moet je Q-member zijn. Met één simpele klik ben jij member en kun je direct meedoen aan toffe Q-member acties.

Deze actie is voorbij, je kunt niet meer meedoen. Bekijk hieronder alle winnaars! De advertentie in de krant check je hierboven in de carrousel.