- Al meer dan 10 jaar lang het Foute Uur
- Kies jouw 10 favorieten voor de Top 500
- Blok je agenda van 20 t/m 24 juni voor de lijst

Al meer dan 10 jaar lang is fout een fenomeen in Nederland! Sinds Qmusic in 2005 begon met het Foute Uur, is het dagelijkse uurtje tussen 9 en 10 's morgens uitgegroeid tot het populairste uur van de dag. Bij iedereen, van jong tot oud.

Iedere ochtend, 7 dagen per week, kies je tijdens het Foute Uur via de site of de Q-app wat er wordt gedraaid. En omdat het Foute Uur veel mensen niet lang genoeg kan duren, pakken we in juni groots uit met de jaarlijkse Top 500 van het Foute Uur.

FOUT, FOUTER, FOUTST

Blok alvast je agenda en zeg je afspraken in de laatste week van juni af, want vanaf maandag de 20e wordt het vijf dagen lang meezingen met je radio! Maar welke foute hits moeten er in de lijst? Jij bepaalt het hieronder!

We sluiten de week af met 2 (!) avonden Foute Party. Er zijn nog enkele tickets voor de Foute Party 2016 verkrijgbaar.

Je hoort de Top 500 van het Foute Uur van maandag 20 t/m vrijdag 24 juni. Log hieronder in als Q-member en geef jouw favorieten door. Alvast bedankt voor het samenstellen van de lijst! You make us Q.

Je kunt maximaal 10 tracks kiezen (maximaal 1 track per artiest). In de volgende stap kun je nog een vrije keuze opgeven.

Je kunt niet meer stemmen. Bedankt voor het doorgeven van alle favorieten! Check hier de lijst zoals je 'm van 20 t/m 24 juni hoort!