• Win een DAB+ autoradio met daaromheen de nieuwe Jeep Renegade
  • Elke kandidaat bij Het Geluid krijgt sowieso een PURE DAB+ stereo radio

Je kunt Qmusic natuurlijk via de ether, kabel, internet of via de Qmusic app beluisteren, maar ook via DAB+. Misschien heb je wel eens gehoord van Digital Radio DAB+. Dat pluk je, net als FM, zo gratis uit de lucht. Geen datakosten, niks. Het is eigenlijk de digitale opvolger van FM.

Om te kunnen luisteren naar digitale radio heb je een moderne DAB+ radio nodig. Die koop je al vanaf een paar tientjes. Qmusic is uiteraard te beluisteren via DAB+ én je vindt daar nog een extra zender: Qmusic Non-Stop, met 24/7 al je favoriete Q-hits.

WEEK VAN DE DIGITALE RADIO

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober 2016 is het de Week van de Digitale Radio. Daarom geven we bij Q de hele week PURE DAB+ stereo radio's, de One Elite met 'listen later'-functie, weg! Maar er is meer... want via de Facebook-pagina van Digital Radio maak je kans op een DAB+ autoradio met de nieuwe Jeep Renegade er omheen!

Voor meer info over DAB+ en de Week van de Digitale Radio, check digitalradio.nl.

WIN EEN PURE DAB+ STEREO RADIO!

Iedereen die in de Week van de Digitale Radio op de radio kandidaat is voor Het Geluid, die krijgt sowieso een PURE DAB+ stereo radio (One Elite met 'listen later'-functie) cadeau! Zo wordt meedoen aan Het Geluid nog leuker!