Vlieg je weer mee? Na de film Planes is er nu het vervolg op deze Disney-film! Planes 2: Redden en Blussen is een nieuw komisch avontuur over tweede kansen en gaat over een groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen.

Het wereldberoemde racevliegtuig Dusty komt erachter dat zijn motor beschadigd is, en hij dus misschien nooit meer kan racen! Hij moet nu terugschakelen en belandt in de wereld van brandbestrijding vanuit de lucht. Dusty bundelt zijn krachten met oudgediende brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn moedige team. Samen vechten ze tegen een enorme bosbrand, en gaandeweg leert Dusty wat er voor nodig is om een echte held te worden.

Disneys Planes 2: Redden en Blussen draait vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen en jij kunt er als Q-member naar toe!

Win

Wil jij de nieuwe film Planes 2: Redden en Blussen zien? Q geeft 5x2 bioscoopkaartjes weg + een unieke Planes cap en T-shirt.

Hoe doe je mee? Login als Q-member en beantwoord de vraag hieronder. Nog geen Q-member? Met een paar kliks ben je het (gratis!) en profiteer je van vele voordelen, waaronder deze Q-member actie. Succes!