• Win een jaar lang gratis sporten
  • Luister naar de shows van Kai en Tom & Bram
  • Van zaterdag 17 t/m zondag 25 september tijdens de Nationale Sportweek

Je in het zweet werken pays off! Je voelt je beter, je conditie gaat erop vooruit maar je voelt je ook verbonden. Tijdens de Nationale Sportweek bundelen Q en NOC*NSF hun krachten om te laten zien dat sporten je energie geeft en een goed gevoel in je leven!

Kai ontdekt nieuwe sporten

Het belangrijkste bij een nieuwe sport zijn de sportregels. Maar er zijn zó veel verschillende sporten en dus ook heel veel verschillende spelregels. Tijd om jouw sportkennis te testen bij Kai! App SPORTWEEK in de Q-app zodra hij dit zegt. Word je teruggebeld? Dan strijd je tegen een andere luisteraar. Kai omschrijft een sport aan de hand van de bijbehorende spelregels. Weet je als eerste om welke sport het gaat en heb je het goed? Dan win je een jaar gratis sporten! Als niemand weet om welke sport het gaat wordt er een shout-out vraag gesteld.

Van maandag 19 september t/m donderdag 22 september tussen 19:00 uur en 22:00 uur. 

Tom & Bram strijden tegen elkaar 

Bij Tom & Bram schuift elke dag een TeamNL'er aan in de Q-studio. Deze topsporter laat Tom en Bram strijden tegen elkaar door een sportieve challenge te doen. Jij kunt in de Q-app een bericht sturen waarin je laat weten wie jij denkt dat de winnaar van de challenge wordt. Goed voorspeld en hoor je jouw naam op de radio? Dan win je een jaar gratis sporten!

Zaterdag 17 en 24 september en zondag 18 en 25 september tussen 12:00 uur en 15:00 uur.

Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier. En zorg dat je ingelogd bent als Q-member!

DOWNLOAD DE APP

Let op: de Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden