Is jouw vakantie uitgesteld, heb je nog geen vakantie gepland of is het gewoon tijd om er een keer tussenuit te gaan? Tom & Bram got you! Vanaf 1 augustus maak je namelijk kans op een last minute vakantie van TUI voor jou en je partner of je gezin!

SCOOR EEN LAST MINUTE DEAL

Van 1 t/m 11 augustus in de middagshow tussen 16.00 en 19.00 uur spelen Tom & Bram de 'Last Minute Deal'. Meedoen kan door je op te geven via de Q-app na de oproep van Tom & Bram in de show. Kom je in de uitzending? Dan neem je het op tegen een andere deelnemer. Beantwoord je een vraag goed dan krijg je een volgende vraag. Heb je hem fout dan gaat de vraag naar je tegenstander. De deelnemer die de láátste vraag van de minuut goed beantwoordt, wint een last minute vakantie van TUI!

Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier. En zorg dat je ingelogd bent als Q-member!

DOWNLOAD DE APP

Let op: Q-dj's Tom & Bram lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen.