De boys van One Direction zijn in Nederland voor het concert van 3 mei dat he-le-maal uitverkocht is! Maar goed nieuws, Q-music had de allerlaatste tickets. Enne... dat was nog niet alles, want ochtend-dj's Mattie & Wietze gaven een meet & greet met 1D weg. En niet één, maar twee!

LET OP: Je kunt geen foto's meer insturen. De deadline was donderdagochtend 9 uur.

Harry, Louis, Niall, Liam en Zayn in het echt gaan zien! Ze ontmoeten, aanraken, ruiken, vragen stellen, met ze op de foto, en... vul zelf maar in. Het is de droom van vele Directioners en twee dolgelukkige winnaressen gaan het meemaken!

De afgelopen week kon je jouw straat veranderen in een One Direction street. Mattie & Wietze hebben de leukste, mooiste, meest originele en creatieve uitgekozen en die werden verrast met de toffe prijs. Uit de vele honderden inzendingen, kregen Michelle uit Baarn en Daisy uit Rhoon bezoek van Q-music en kregen ze het leuke nieuws te horen. Check hierboven de beelden!

Let op: je kan niet meer meedoen. Dit was de opdracht:

Verander jouw straat in een One Direction street
Download hier de Q-music-poster van Mattie & Wietze, print 'm uit (mag in kleur of zwart-wit) en hang deze zichtbaar op voor je raam. De poster moet vanaf de straat zichtbaar zijn. Hoe jij je huis of misschien wel straat verder aankleedt, dat is helemaal aan jou. Zorg er in ieder geval voor dat je Mattie & Wietze overtuigt dat jij in dé One Direction straat van Nederland woont!

Maak een foto
Maak een foto van jouw One Direction straat en upload je foto via deze pagina (onderaan) voor donderdagochtend 2 mei 09.00 uur. Mattie & Wietze controleren of jouw straat er ook echt zo uitziet als op de foto. Op vrijdag 3 mei, op de grote dag, wordt live in het programma van Mattie & Wietze de winnaar bekendgemaakt. Mattie & Wietze hoor je elke werkdag van 6 tot 9 uur 's morgens op Q-music.

Wat moet er op de foto staan?
Mattie & Wietze kiezen de winnaar op basis van creativiteit en originaliteit. Op de foto die je instuurt moet minimaal één Mattie & Wietze poster zichtbaar zijn. Minimaal één poster moet aan een raam van het huis hangen en deze moet zichtbaar zijn vanaf de straatkant. De posters moeten er vrijdag 3 mei nog hangen, anders vervalt je deelname.