Waar anders dan bij Het Geluid is goed geluid ontzettend belangrijk? Om het spannendste radiospel te kunnen raden, moet je natuurlijk goed kunnen luisteren naar het raadsel. Dat geldt natuurlijk ook bij het gamen. Daarom heeft Tweakers de populairste game headsets getest en de beste kun jij als Q-member winnen. Lees snel verder hoe je meedoet!

Vijf gameheadsets getest door Tweakers

Voor de eerste test hebben we vijf headsets naast elkaar gelegd die allemaal voor minder dan honderd euro in de Pricewatch, de product- en prijsvergelijker op Tweakers, staan. Er is gezocht naar de modellen die populair zijn in de Pricewatch en die ergens binnen de afgelopen twaalf maanden op de markt zijn gebracht. 

Conclusie
Wie veel belang hecht aan geluidskwaliteit en draagcomfort, heeft aan de SteelSeries Siberia V2 een goede keuze. De headset klinkt zowel in hoog, midden als laag erg goed voor deze prijsklasse en is licht, maar stevig gebouwd. De headset is verder vrij sober, met enkel een usb-aansluiting, en slechts volume en mute halverwege het snoer, maar alles functioneert uitstekend. De Siberia V2 is dan ook onze favoriet. Enig nadeel; de set heeft enkel een usb-aansluiting en geen 3,5mm-plug, waar veel vergelijkbare sets beide hebben. Eindoordeel: Uitstekend

Ga voor de volledige round-up van de headsets naar Tweakers.net.

Win

Wil jij de headset winnen die het best uit de test komt? We geven er 3 weg. Log hieronder in als Q-member en vul de prijsvraag in!

Update: deze actie is voorbij, je kunt niet meer meedoen. We feliciteren Q-members Pierre Sprengers, Ellen Donkers en Frank van Lijsdonk, jullie zijn de winnaars van een SteelSeries Siberia V2!

Het juiste antwoord op de vraag hoeveel de headset weegt is: 249 gram.