In de nieuwe bioscoopfilm Focus speelt Will Smith de rol van Nicky, een meester op het gebied van misleiding. Hij krijgt een relatie met de nieuwbakken oplichtster Jess, gespeeld door Margot Robbie. Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, maar Jess gooit al zijn plannen in de war waardoor de doortrapte oplichter volledig van de wijs raakt...

Joey stuurt je naar Londen

Wil jij Focus zien? Q-music dj Joey van der Velden geeft in het weekend van 21 en 22 februari kaarten weg voor deze nieuwe film met Will Smith en Margot Robbie. Maar dat is nog niet alles, want één luisteraar wint een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Londen. Daar krijg je een privé screening van de film Focus. En natuurlijk worden de reis en verblijf voor je geregeld!

Win

Luister zaterdag 21 en zondag 22 februari naar Q-music, focus je tussen 16.00 en 19.00 uur op het programma van Joey en maak kans op die toffe trip naar Londen!