Ooit een verschrikkelijke date gehad? Of juist een heel romantische ontmoeting? Deel jouw verhaal met Q-dj Menno Barreveld en kom je in de uitzending, dan win je direct 2 kaarten voor de nieuwe film 'How To Be Single' die vanaf 11 februari in de bioscoop te zien is. Degene met het beste verhaal wint de hoofdprijs: een trip naar de première van de film... in Londen!

How To Be Single

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan... heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezellen iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn.

De hoofdrollen in de nieuwe comedy 'How To Be Single' worden gespeeld door Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) , Rebel Wilson (Pitch Perfect), Alison Brie (Get Hard) en Leslie Mann (This is 40). De regie is in handen van Christian Ditter (Love, Rosie / The Crocodiles).

Deel jouw verhaal

Laat hieronder weten wat jouw meest memorabele date is geweest en maak kans op die trip naar Londen (wedstrijdreglement)! Luister van maandag 1 t/m donderdag 4 februari tussen 19.00 en 21.00 uur naar Menno Barreveld op Q.

Update: je kunt je niet meer aanmelden voor deze actie.