Maandag 3 december, Madison Square Garden, New York City

In minder dan een jaar tijd wist One Direction de wereld te veroveren met het debuutalbum 'Up All Night'. Harry, Louis, Zayn, Niall en Liam vestigden een record door het concert in het bijzondere Madison Square Garden binnen één minuut uit te verkopen. Q-music heeft als enige in Nederland een Go1Den Ticket voor dit bijzondere optreden, inclusief een ontmoeting met de boys!

Bring Me To 1D?
Van zaterdag 3 november tot donderdag 8 november kan jij je kwalificeren om het Go1Den Ticket te winnen. Hoe? Bel 0909-9596 (55 cent per minuut) als je tussen 16:00 uur en 23:59 uur een hit van One Direction op Q-music hoort. Ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan wel even toestemming aan je ouders om te bellen!

Op vrijdagavond 9 november maken de gekwalificeerden in de studio van Q-music een pittig 1D Examen. De grootste One Direction kenner wint het Go1Den Ticket. Het 1D Examen is vrijdag tussen 20.00 en 22.00 uur live te volgen op Q-music.

Voor we besloten dit Go1Den Ticket weg te geven, wilden we overtuigd worden dat in heel Nederland Directioners wonen. Dat is gelukt, kijk maar.