• Win je eigen festival: alles draait om JOU! Powered by Desperados
  • Geef je vanaf nu op t/m 20 mei
  • Zet vrijdag 27 mei in je agenda

Stel eens voor: je eigen festival! De leukste artiesten staan op jouw stage terwijl jij nog even jouw favoriete drankje en eten haalt bij de bar. Op jouw festival val je van verrassing in verrassing, want we kunnen je garanderen dat aan alles is gedacht. Trommel al je vrienden en familie bij elkaar en maak er een onvergetelijke dag van!

Bij Q draait alles om jou, dus tijd om jou in het zonnetje te zetten met je eigen festival!

Line-up
- Chef'Special
- Binnenkort meer...

Win je eigen festival

Wil jij deze once in a lifetime experience winnen? Geef jezelf dan vanaf nu op t/m 20 mei. Hoor jij tussen 16 mei en 20 mei jouw voor- en achternaam voorbij komen op de radio? Bel dan binnen 20 minuten naar 0909-9596 (45 cent per gesprek + je gebruikelijke belkosten) voor de Q-studio. Als je op tijd terugbelt, gaat jouw naam in de pot met andere namen en win je sowieso een Desperados Party Speaker en 2 early bird tickets voor 27 mei! Vrijdag 20 mei worden er vier namen uit de pot getrokken. Zit jij hier tussen? Dan ga je die avond nog naar de finale van 'Win je eigen festival' bij Kai, Tom & Bram! In de vrijdagavondshow wordt live de finale gespeeld met één winnaar die zijn/haar eigen festival wint!

Win toegang als bezoeker

Ben jij niet de lucky one die zijn/haar eigen festival wint? Niet getreurd! Je kunt van 23 t/m 27 mei namelijk tickets winnen voor dit speciale event. Elke dag wordt er een artiest van de line up bekend gemaakt door een Q-dj. Hoor je een track van deze artiest? App dan [NAAM WINNAAR] festival in de Q-app. Als je in de uitzending komt, win je tickets voor 27 mei.

Let op: de Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Het festival is alleen toegankelijk als je 18 jaar of ouder bent.

Lees hier de actievoorwaarden