Deze week maak je kans op Q-live tickets voor The Wanted. Geen fan? Speciaal voor alle Directioners hebben we deze week ook iets heel tofs geregeld: kaartjes voor de 1D Day Watch Party.

Als echte Directioner heb je het natuurlijk al lang in je agenda staan, op 25 november komt het nieuwe 1D album Midnight Memories uit. Twee dagen ervoor, op zaterdag de 23e, is het wereldwijd 1D Day en wordt in Ede de release van het album gevierd waar je echt bij moet zijn!

Wat is 1D Day?
Het is het ultieme One Direction Fan Event waarbij Louis, Harry, Liam, Zayn en Niall zeven uur lang te zien zijn via een livestream. De boys zenden uit vanuit Los Angeles en doen dit exclusief voor de fans. Er zullen bekende gasten langskomen, er zullen bijzondere filmpjes te zien zijn en fans hebben de afgelopen weken de mogelijkheid gekregen om ideetjes voor de uitzending naar de band te sturen.

Wie, wat, waar, wanneer?
23 November om 18.30 uur is in Cinemec in Ede de officiële Nederlandse 1D Day Watch Party. Samen met 1.000 andere Directioners ga je in de grootste en beste bioscoopzaal van de Benelux live kijken naar de 1D Day livestream. De livestream duurt maar liefst 7 uur lang en je mag net zo lang blijven als je kan opblijven... Je krijgt als allereerste ter wereld de nummers van het nieuwe album Midnight Memories te horen, er is een verrassingsoptreden van een Nederlandse boyband, er is 1D karaoke en... je kunt een persoonlijke boodschap voor de bandleden achterlaten die aan de band overhandigd wordt!

Win kaartjes

Wil jij er bij zijn? Q-music heeft 25x2 kaartjes voor de 1D Day Watch Party. Log hieronder in als Q-member, beantwoord de prijsvraag en wie weet ben je er zaterdag de 23e bij. Winnaars krijgen uiterlijk donderdag 21 november persoonlijk bericht.