Na de Oscar-winnende film Monsters Inc., is vanaf 10 juli de opvolger in de Nederlandse bios te zien: Monsters University. En Q regelt dat jij er heen kunt!

Van kleins af aan droomt de student Mike Wazowski er van om een echte bangmaker te worden en hij weet als geen ander dat de beste bangmakers van Monsters University (MU) komen.

Maar tijdens zijn eerste semester op Monsters University worden Mike’s plannen omgegooid wanneer hij de populaire James. P. Sullivan, “Sulley” tegen het lijf loopt. “Sulley” is in tegenstelling tot Mike een geboren bangmaker.

Door het uit de hand gelopen concurrerende gedrag van het duo worden ze beiden uit het ‘bangmaker programma’ van de opleiding gezet. Tot overmaat van ramp realiseren ze zich dat ze moeten samenwerken, samen met een groep monsterlijke buitenbeentjes, om alles recht te zetten.

Win

Wil jij de nieuwe film Monsters University zien? Q geeft 5x2 bioscoopkaartjes weg + Monsters Inc. (de voorloper van Monsters University) op Blu-ray!

Hoe doe je mee? Login als Q-member en beantwoord de vraag hieronder. Nog geen Q-member? Met een paar kliks ben je het (gratis!) en profiteer je van vele voordelen, waaronder deze Q-member actie. Succes!