Kermit de Kikker, Miss Piggy en Fozzie Bear zijn terug! In de nieuwe Disney-film Muppets Most Wanted gaat de hele Muppets-bende op wereldtour en trekt volle zalen in grote theaters in steden als Berlijn, Madrid, Dublin en Londen. Maar... chaos achtervolgt de Muppets naar Europa, en ze raken per ongeluk verstrikt in een internationale roofkraak, aangevoerd door Constantine -'s Werelds Nummer Eén Crimineel en een exact evenbeeld van Kermit- en zijn achterbakse handlanger Dominic.

In de traditie van de Muppets komen er een hoop gastoptredens voor in de film. Zo hebben onder andere Bridgit Mendler, Debby Ryan, Sean Combs, Salma Hayek en Ross Lynch een rolletje in de film. Komiek Ricky Gervais speelt de rol van Nummer Twee en Tina Fey speelt Nadya, een pittige gevangenisbewaarder. Interpol-agent Jean Pierre Napoleon wordt neergezet door Ty Burrell.

Disneys Muppets Most Wanted draait vanaf 8 mei 2014 in de bioscopen en jij kunt er als Q-member naar toe!

Win

De actie is afgelopen dus we mogen de Muppets ontmaskeren. Jeroen, Eva en Menno gingen de afgelopen weken als Muppet door het leven. Birgit Meijer, Sander Verbeek, Patrick Kentin, Henriëtte V Rhenen-vd Beek en Bram van Strien hadden het goed en winnen 2 bioscoopkaartjes plus een Muppets Most Wanted T-shirt en sleutelhanger.

Houd Q-music.nl goed in de gaten voor de eerstvolgende actie exclusief voor Q-members. Nog geen Q-member? Met een paar kliks ben je het (gratis!) en profiteer je van vele voordelen.