Vlieg mee met Planes

Kom aan boord en vlieg mee met de avonturen van Dusty! Dusty is een klein sproeivliegtuigje en droomt ervan om mee te doen aan ’s werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond te wereld. In zijn dromen ziet hij zichzelf al zijn hoogvliegende helden voorbij vliegen. Er is alleen een klein probleem, Dusty is niet zozeer gemaakt om te racen en... hij heeft last van hoogtevrees. Gelukkig is daar Skipper, een oorlogsveteraan en uitstekende vlieger, die gelooft in de kracht van Dusty en hem aanmoedigt om de strijd aan te gaan.

Met een beetje hulp van nieuwe en oude vrienden, maakt Dusty zijn motoren gereed om hoogtes te bereiken waarvan hij nooit had durven dromen. Planes is een grappige en avontuurlijke animatiefilm en neemt je mee in een wereld die je inspireert om te zweven.

Planes is vanaf 9 oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen te zien. En wij hebben speciaal voor Q-members een aantal kaartjes geregeld! Check hierboven de trailer van deze nieuwe Disney-film.

Win

Wil jij de nieuwe film Planes zien? Q geeft 5x2 bioscoopkaartjes weg + unieke lichtgevende jojo's en holographic stickers van Planes.

Hoe doe je mee? Login als Q-member en beantwoord de vraag hieronder. Nog geen Q-member? Met een paar kliks ben je het (gratis!) en profiteer je van vele voordelen, waaronder deze Q-member actie. Succes!

Update: deze actie is voorbij. Dit zijn de winnaars:
Q-members Leon Arkesteijn, Stephan Verdoorn, Colleen Veldman, Gert-Jan Poker en Linda Velthuis.