Ariana Grande, O2 Arena Londen, maandag 1 juni 2015

Velen kenden haar al als Cat Valentine in de Nickelodeon tv-serie Victorious, maar na haar hits 'Problem' (met Iggy Azalea), 'Break Free' (met DJ Zedd) en 'Love Me Harder' (samen met The Weeknd) is Ariana Grande wereldwijd ook doorgebroken als zangeres. De 21-jarige ster timmert hard aan de weg en werkte in haar korte carrière al met vele grote namen. Zo was Ariana ook te horen in 'Bang Bang' met Jessie J en Nicki Minaj.

De jonge zangeres heeft een flinke groep trouwe fans die zichzelf Arianators noemen en elke beweging van haar op de voet volgen. De echte fan moet ook eens bij een live optreden van Ariana zijn geweest en die kans krijg je bij Q! En niet zomaar een optreden, maar in de prestigieuze O2 Arena in Londen!

Win

Op 1 juni 2015 komt Ariana naar Londen voor een te gek optreden in de O2 Arena. Q-music stuurt je samen met een vriend(in) naar de Britse hoofdstad toe om het concert bij te wonen!

Update: dit is de winnaar van de Q-live tickets

Hoe je deze vette prijs en haar nieuwste album My Everything kunt winnen, dat hoor je als je dagelijks vanaf 16.00 uur naar Q-music luistert. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina. De minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar. Let op: de winnaar/winnares mag iemand meenemen die jonger is dan 18 jaar.