Dinsdag 1 juli 2014, Royal Albert Hall, Londen

Het is één van de populairste bands ter wereld en al vele jaren scoren ze dikke hits. Naast klassiekers als 'Clocks', 'Fix You', 'Yellow', 'Viva La Vida' en 'The Scientist', ken je ze van hits als 'Talk', 'Paradise' en hun laatste tracks 'Magic' en 'A Sky Full Of Stars'. Coldplay. Ze geven optredens waar iedereen lyrisch over is en waarvan de beelden de hele wereld over gaan. Kortom, je moet het eens meegemaakt hebben om de band van Chris Martin live te zien. Q-music maakt het mogelijk, want we sturen je samen met een vriend of vriendin naar de Royal Albert Hall in Londen om daar bij een exclusief optreden van Coldplay te zijn!

Win

Op 1 juli treedt Coldplay op in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen. Jij kunt erbij zijn als Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion optreden in de Britse hoofdstad. Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Hoe je deze vette prijs kunt winnen, plus ook het nieuwe album Ghost Stories, dat hoor je vanaf maandag 2 juni dagelijks vanaf 16.00 uur op Q-music.

Luister van maandag 2 t/m vrijdag 6 juni elke dag naar Q-music en maak kans op die Q-live tickets voor Coldplay! Kom je in de uitzending? Dan win je sowieso het album Ghost Stories. En je kwalificeert je natuurlijk voor de Q-live tickets!

Update

Het hoge woord is eruit, Melissa wint de Q-live tickets en reist af naar Londen om de mannen van Coldplay te zien.

Q-dj Niek van der Bruggen maakte dit vrijdag in zijn radioprogramma bekend, luister de blije reactie van Melissa hierboven terug!