Zaterdag 6 december 2014, BMW Welt, München

Het is één van de populairste bands ter wereld en al vele jaren scoren ze dikke hits. Naast klassiekers als 'Clocks', 'Fix You', 'Yellow', 'Viva La Vida' en 'The Scientist', ken je ze van hits als 'Talk', 'Paradise' en hun laatste tracks 'Magic', 'A Sky Full Of Stars' en 'Ink'. Coldplay. Ze geven optredens waar iedereen lyrisch over is en waarvan de beelden de hele wereld over gaan. Kortom, je moet het eens meegemaakt hebben om de band van Chris Martin live te zien. Q-music maakt het mogelijk, want we sturen je samen met een vriend of vriendin naar BMW Welt in München om daar bij een exclusief optreden van Coldplay te zijn!

Win

Het enige optreden dat de band dit jaar nog geeft, is op 6 december in het futuristische BMW Welt in München. Jij kunt erbij zijn als Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion optreden in de Duitse stad. Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Hoe je deze vette prijs kunt winnen, plus de cd en dvd Ghost Stories - Live 2014? Luister tijdens de Q-top 1000 van zondag 16 t/m vrijdag 21 november naar Q-music en bel 0909 9596 (55 cpm) zodra je een hit van Coldplay in de lijst hoort.

Luister dus tijdens de Q-top 1000 elke dag naar Q-music en maak kans op die felbegeerde Q-live tickets voor Coldplay! Kom je in de uitzending? Dan win je sowieso het album en de dvd Ghost Stories - Live 2014. En je kwalificeert je natuurlijk voor de Q-live tickets!

Q-dj Menno Barreveld maakt direct na de ontknoping van de lijst de winnaar van de Q-live tickets bekend!