Ed Sheeran, donderdag 22 oktober 2015, Londen

Hij is één van de grootste ontdekkingen van dit decennium: Ed Sheeran. In 2011 brak hij door met zijn hits 'The A Team' en 'Lego House' en stond als allereerste in the Qube van Qmusic. Je kent je de jonge Brit ook van liedjes als 'Sing', 'I See Fire' en 'Thinking Out Loud'.

"Ik wil Wembley uitverkopen. Gewoon ik en mijn gitaar. 80.000 mensen. Solo.", zei de singer-songwriter vorig jaar. Dat is 'm gelukt, hij verkocht het stadion twee avonden uit. De film van die registratie, Jumpers For Goalposts, gaat op 22 oktober in première in London. Ed Sheeran is daarbij en zal daar live optreden.

Iedereen die bij een optreden van Ed Sheeran is geweest, weet dat hij in zijn eentje er een hele toffe show van kan maken. Dat moet je dus echt een keer meemaken. Qmusic biedt jou die kans, want van zaterdag 3 t/m vrijdag 9 oktober maak je kans op Q-live tickets voor Ed Sheeran in Londen!

Win als VIP

Op 22 oktober is de première van de film en treedt Ed Sheeran op in Londen. En jij kunt erbij zijn! Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Samen als VIP over de rode loper naar de wereldpremière. Hoe je deze vette prijs en zijn nieuwste album X kunt winnen, dat hoor je als je dagelijks tussen 16.00 en 00.00 uur naar Qmusic luistert.