• Luister zaterdag 14 t/m vrijdag 20 november 2015 naar Qmusic
  • Bel 0909 9596 zodra je een hit van Ellie Goulding hoort
  • Actie elke dag tussen 16.00 en 23.59 uur

Al een tijdje was ze onder de radar behoorlijk actief, maar ineens was daar twee jaar geleden die monsterhit 'Burn' en brak de Britse zangeres Ellie Goulding definitief door. Ze werkte samen met DJ Calvin Harris en die collab zorgde voor nog twee hits: 'I Need Your Love' en 'Outside'. Natuurlijk wist ze op eigen kracht ook wereldwijd te scoren met de soundtrack van de film Fifty Shades Of Grey; 'Love Me Like You Do' stond maarliefst 17 weken in de iTunes Top 30 van Qmusic.

WIN

Op donderdag 24 maart 2016 staat Ellie Goulding in de imposante O2 Arena in Londen. En daar kun jij bij zijn. Q regelt alles voor jou en een vriend of vriendin: de reis, het hotel en natuurlijk 2 tickets voor die gig in Londen.

Hoe je deze vette prijs kunt winnen, inclusief haar nieuwe album Delirium, dat hoor je als je van zaterdag 14 t/m vrijdag 20 november naar Qmusic luistert.

Speciaal voor Q-members

Extra kans? Zorg dat je Q-member bent, login en vul hieronder de Ellie Goulding-prijsvraag in. De winnaar van de online actie wordt vrijdag 20 november bekend gemaakt en gaat met de andere gekwalificeerden in de 'hoge hoed' om kans te maken op de Q-live tickets voor Ellie Goulding in Londen!

Update! De winnaar is inmiddels bekend, je kunt niet meer meedoen met deze online actie.