Jason Derulo, EXPO Plaza Hannover, zaterdag 30 mei 2015

Stuurden we vrijdag nog iemand op wereldreis die de Q-live tickets World Tour won, de rest van het jaar gaan we natuurlijk gewoon door met de Q-live tickets. Elke week maak je kans op te gekke reizen naar je favoriete artiesten. Natuurlijk alleen bij Q. En de eerste dient zich alweer aan: Jason Derulo.

Je kent hem van zijn eigen aankondigingen, jeweetwel... hij begint elk liedje met het zingen van zijn eigen naam. 'Whatcha Say', 'In My Head', 'Ridin' Solo', 'Talk Dirty', 'Trumpets'. De 25-jarige Jason heeft al een hele reeks aan hits weten te scoren in zijn korte carrière. Ook zijn nieuwste, 'Want To Want Me' gaat hard. Het nummer van zijn nieuwe album Everything Is 4 (release op 29 mei) stijgt langzaamaan steeds verder naar de top van de iTunes Top 30.

Het wordt de hoogste tijd dat jij Jason Derulo live gaat zien. En zoals altijd bij de Q-live tickets hebben we een te gekke locatie voor je uitgezocht! Op zaterdag 30 mei treedt Jason namelijk op in het EXPO Plaza in het Duitse Hannover.

Win

Jij kunt erbij zijn als Jason Derulo optreedt in Hannover. Samen met een vriend of vriendin. Zoals je van ons gewend bent, regelen we ook de vliegtickets en het hotel voor je. Leuk om te weten: Meghan Trainor en Jessie J staan ook op het podium.

Hoe je kans maakt op de Q-live tickets voor Jason Derulo? Luister zaterdag 18 t/m vrijdag 24 april iedere dag vanaf 16.00 uur naar Q-music. Kom je in de uitzending, dan win je direct het nieuwe album Everything Is 4 en kwalificeer je je voor de hoofdprijs. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina voor alle details.