Zaterdag 13 april 2013, Gelredome, Arnhem

Het is bijna zover. The one and only Justin Bieber komt naar Nederland. Voor een groot optreden, met niemand minder dan Carly Rae ‘Call Me Maybe’ Jepsen in het voorprogramma. En natuurlijk heeft Q-music kaarten. Een week lang gaan we die weggeven. Bovendien geven we naast die Q-live tickets ook dagelijks een meet & greet met Justin weg. Dus dan mag je (echt waar!) hem een hand geven en met ‘m op de foto. Hoe cool is dat?!

WIN
Op zaterdag 13 april staat Justin in de Gelredome in Arnhem, met dus ook nog eens Carly Rae Jepsen in het voorprogramma. Jij kunt daar dus bij zijn, samen met een vriend of vriendin. Bovendien is er een extra kans dat je Justin ook nog eens persoonlijk mag ontmoeten.

Hoe je deze vette prijs kunt winnen, en ook zowel Justins als Carly Raes nieuwste album, dat hoor je als je deze hele week vanaf 16.00 uur naar Q luistert.

Veel gestelde vragen

DE PRIJS

V: Wat houden de Q-live tickets in?
A: Als je in de uitzending komt op de radio, dan win je 2 Q-live tickets voor het optreden van Justin Bieber op 13 april 2013 in het GelreDome. Carly Rae Jepsen staat in het voorprogramma van dat optreden. Elke dag wint één van de dagwinnaars een meet & greet, die prijs is voor 2 personen.

V: Hoe oud moet ik zijn om de prijs te winnen?
A: Goed nieuws! Er zit geen minimumleeftijd om deel te nemen aan deze actie. Wel moet je toestemming hebben van je ouders om te bellen met Q-music als je jonger bent dan 16 jaar.

V: Hoeveel mensen mogen er mee?
A: Als je wint, krijg je 2 Q-live tickets. Je mag dus naast jezelf nog één iemand meenemen.

DE ACTIE
V: Wanneer maak ik kans op Q-live tickets?
A: De actie loopt van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 maart 2013.

V: Wat moet ik doen om mij te kwalificeren?
A: Luister naar Q-music en bel naar de studio (0909-9596) zodra je tussen 16:00 en 23:59 uur een nummer van Justin Bieber of Carly Rae Jepsen hoort. Als je willekeurig de uitzending in wordt gehaald en de dj heeft gezegd dat je hebt gewonnen, dan win je 2 Q-live tickets.

V: Wat moet ik doen om de meet & greet te winnen?
A: Luister naar Q-music en bel naar de studio zodra je tussen 16:00 en 23:59 uur een nummer van Justin Bieber of Carly Rae Jepsen hoort. Kom je in de uitzending, dan win je 2 Q-live tickets. Aan het einde van elke dag belt de dj willekeurig één van de dagwinnaars (van die dag) terug. Hij of zij wint dan ook de ontmoeting met Justin Bieber.

V: Hoe vaak worden Justin en Carly gedraaid op Q-music?
A: We maken niet van tevoren bekend hoe vaak en wanneer Justin Bieber of Carly Rae Jepsen worden gedraaid, maar dat kan elk moment zijn en meerdere keren per dag. Houd Q dus goed in de gaten om geen nummer te missen!

V: Als iemand op een dag heeft gewonnen, wordt Justin of Carly dan nog een keer gedraaid?
A: Zowel Justin als Carly kunnen elk moment tussen 16:00 en 23:59 uur voorbij komen, dus ook wanneer er al eem liedje van ze is gedraaid.

BELLEN
V: Wat is het nummer van Q-music en wat kost het?
A: Het telefoonnummer van Q is 0909-9596 en het sms-nummer is 9596. Een sms'je aan Q-music kost 40 cent per verzonden sms. Je krijgt per verstuurde sms één bericht terug. Bellen kost 55 cent per minuut. Let erop dat je telecomprovider ook nog geld in rekening brengt voor sms'en en bellen. Die tarieven zijn afhankelijk van je belbundel of prepaidkaart.

V: Waarom zijn de lijnen bezet en krijg ik niemand aan de lijn?
A: Door de vele Beliebers en Jepseners die bellen, kan het gebeuren dat de telefoonlijnen overbelast raken. Je kunt het dan gewoon nog eens proberen, misschien kom je er dan wel doorheen!

V: Wat moet ik doen als ik het keuzemenu te horen krijg?
A: Als je verbonden wilt worden met de Q-studio, kies dan voor optie 1. Let op: als je doorverbonden wordt, betekent het nog niet dat je hebt gewonnen. Je hebt pas gewonnen als je in de uitzending komt én de dj heeft gezegd dat je hebt gewonnen.

V: Betaal ik ook als ik het keuzemenu niet te horen krijg?
A: Je betaalt pas zodra je verbinding hebt met het menu van Q-music. Hoor je een 'in-gesprek-toon', dan heb je geen verbinding en betaal je dus nog niet voor je telefoontje.

V: Kan ik ook sms'en om mee te doen?
A: Nee, om kans te maken op de Q-live tickets moet je bellen naar 0909-9596.

V: Heeft het zin om op een andere manier dan via de telefoon om tickets te vragen?
A: De enige mogelijkheid om te winnen is door te bellen met de Q-studio (0909-9596). We gunnen iedereen tickets, maar zoals je begrijpt is dat helaas niet mogelijk.