Q-music presents Miley Cyrus ‘Bangerz Tour’ in Ziggo Dome, vrijdag 2 mei 2014

Zonder overdrijving mogen we Miley Cyrus wel de meest spraakmakende artiest van de afgelopen tijd noemen. Met haar uitspraken, optredens en videoclips haalt ze regelmatig de headlines. Met haar nummer ‘Wrecking Ball’ scoorde ze ook een van de grootste hits van het afgelopen jaar. En dan komt ze in mei ook nog voor een concert naar Nederland. Mag jij nu 3x raden bij welk radiostation je hiervoor tickets kunt winnen!

Win

Op 2 mei treedt Miley op in Amsterdam. En daar kun jij bij zijn. Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Hoe je deze vette prijs kunt winnen, plus ook het nieuwe album ‘Bangerz’, dat hoor je deze hele week dagelijks vanaf 16.00 uur op Q-music.

Wil je zeker zijn van je plek bij het concert, bestel dan je kaarten via livenation.nl. Heb je vragen over deze actie? Lees dan goed (!) dit overzicht met veelgestelde vragen door.

Win online

Q-members hebben een extra kans op Q-live tickets voor Miley Cyrus! Beantwoord deze prijsvraag en wie weet scoor jij als Q-member deze twee extra tickets.

Update: Deze prijsvraag is voorbij. Q-member Dayenne Remmig is de winnares van de online prijsvraag en wint 2 Q-live tickets voor Miley Cyrus! Lees hier haar verslag van het concert in de Ziggo Dome!