MTV EMA, Glasgow, zondag 9 november 2014

Het is bijna zover: de MTV EMA komt er weer aan! Op zondag 9 november strijken vele grote artiesten neer in het Schotse Glasgow voor de MTV European Music Awards 2014. Niemand minder dan Nicki Minaj is de host van de show en zij zal ook optreden, net als onder andere Ariana Grande, Ed Sheeran, Charli XCX en Kiesza die het podium betreden. Ook de best verdienende DJ van de wereld, Calvin Harris, is van de partij tijdens de 21e editie van de MTV EMA. Daarnaast komt oudgediende rocker Ozzy Osbourne naar Glasgow om daar zijn prijs (Global Icon) in ontvangst nemen.

De Schotse stad Glasgow is dit jaar het toneel van de grootste Europese muziekprijzen. Het is de stad waar artiesten als Mark Knofler, Simple Minds, Snow Patrol, Travis en The Fratellis vandaan komen. In het gloednieuwe SSE Hydro arena wordt de jaarlijkse awardshow van MTV gehouden en jij kunt erbij zijn.

Win

Op zondag 9 november is de grote awardshow van de MTV EMA 2014 live te zien op MTV, maar hoe vet zou het zijn als jij er bij bent? Vlieg naar Glasgow, sta met de zogeheten hyperspace tickets met je neus op de uitreiking van de belangrijkste Europese muziekprijzen (je staat echt direct naast het podium) en overnacht in de Schotse stad. Samen met een vriend of vriendin uiteraard!

Hoe je deze vette prijs kunt winnen? Bel met de Q-studio op telefoonnummer 0909-9596 (55 cpm) als je een van de optredende artiesten voorbij hoort komen. Deze actie loopt van zaterdag 18 t/m vrijdag 24 oktober, elke dag tussen 16.00 uur en 23.59 uur. Let op: elke dag staat een andere artiest centraal, dus let goed op wanneer je welke artiest in de gaten moet houden op Q-music om te bellen!

Zaterdag 18 oktober: CALVIN HARRIS
Zondag 19 oktober: ARIANA GRANDE
Maandag 20 oktober: ED SHEERAN
Dinsdag 21 oktober: NICKI MINAJ
Woensdag 22 oktober: CALVIN HARRIS
Donderdag 23 oktober: ARIANA GRANDE
Vrijdag 24 oktober: ED SHEERAN

Dus hoor je bijvoorbeeld op zondag tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van Ariana Grande op Q-music? Bel dan met de studio. Je kunt je de hele week kwalificeren en op vrijdag de 24e wordt bij Q-dj Marieke na 21.00 uur bekendgemaakt wie de 2 Q-live tickets voor de MTV EMA wint! De minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.