1D in Orlando

Duizenden gillende Directioners hadden deze zomer de dag van hun leven bij de concerten van One Direction in de Amsterdam ArenA. Maar het kan nog vetter... want op 17 en 18 november 2014 geven Harry, Louis, Niall, Liam en Zayn een intiem optreden om de release van hun nieuwe album Four te vieren. En dat doen ze in het altijd zonnige Orlando, in Florida. And guess what: je favoriete radiozender heeft Q-live tickets voor dat optreden in de Verenigde Staten!

Dit is de prijs

Van zaterdag 4 tot en met vrijdag 10 oktober maak je kans op Q-live tickets voor One Direction in Universal Orlando® Resort! Voor jou en een vriend(in), plus een begeleider van minstens 21 jaar oud (dus je gaat met z'n drieën!). Natuurlijk regelen we de vliegtickets naar Orlando, toegang tot Universal Studios Florida® en Universal’s Islands of Adventure® pretparken en overnachtingen in het Universal’s Cabana Bay Beach Resort. Maar dat is nog niet alles. Je bent namelijk aanwezig bij een speciaal intiem optreden van 1D en de release van hun album Four.

Update: Annemarie Scheepers is de dolblije winnares van de Q-live tickets! Beluister hierboven het winmoment op de radio.

Zo doe je mee

Wat moet je doen om deze vette Q-live tickets te winnen? Luister naar Q-music en bel met de Q-studio op telefoonnummer 0909-9596 (55cpm) zodra je tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van One Direction hoort.

Let op: deze actie start op zaterdag 4 oktober en loopt tot en met vrijdag de 10e. Er is geen minimumleeftijd voor deelname. Lees ook goed de antwoorden op veelgestelde vragen door! De winnaar wordt vrijdag 10 oktober tussen 21.00 en 00.00 uur bekendgemaakt door Q-dj Marieke.

Extra kans

Help One Direction om het ultieme One Direction pretpark te ontwerpen. Al jouw creatieve ideeën zijn van harte welkom! Upload een foto van jouw idee op Twitter of Instagram met de hashtag #1DThemeParkNL. Wat is jouw ultieme 1D pretpark attractie? Wat zou een goed logo zijn? Welke kleding zouden alle medewerkers moeten dragen? Gebruik de hashtag #1DThemeParkNL om jouw ideeën te delen en misschien win jij de reis naar One Direction in Florida! Je kan je ideeën insturen t/m uiterlijk 17 oktober. Check voor meer info 1D Orlando.com!