Dinsdag 28 oktober 2014, Het Olympia, Parijs

Met het gevoelige 'Let Her Go' veroverde Passenger eind 2012 de harten van velen. Mike Rosenberg, zoals de singer-songwriter in het echt heet, stond in die tijd nog in het voorprogramma van Ed Sheeran, maar inmiddels is hij echt doorgebroken en treedt hij op voor uitverkochte zalen. Later volgden de hits 'Holes', 'The Wrong Direction' en zijn nieuwste single 'Heart's On Fire'. Tijd om Passenger, die vorig jaar nog bij Q-music in the Qube optrad, live aan het werk te zien! Q maakt het mogelijk, want we sturen je samen met een vriend of vriendin naar de stad van de liefde, naar de het prestigieuze Olympia in Parijs om daar bij een optreden van Passenger te zijn!

Win

Op 28 oktober treedt Passenger op in het Olympia in Parijs, gebouwd in 1888 en daarmee de oudste concertzaal van de Franse hoofdstad. Jij kunt erbij zijn als Passenger een geweldig goed optreden geeft. Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Hoe je deze vette prijs kunt winnen, plus ook het album Whispers met daarop onder andere de nieuwe single 'Heart's On Fire', dat hoor je deze week dagelijks vanaf 16.00 uur op Q-music.

Luister van zaterdag 7 t/m vrijdag 13 juni elke dag naar Q-music en maak kans op die Q-live tickets voor Passenger! Kom je in de uitzending? Dan win je sowieso het album Whispers en de iTunes Top 30 in downloads. En je kwalificeert je natuurlijk voor de Q-live tickets voor zijn optreden in Parijs!