- Luister en win Q-live tickets voor Olly Murs in de HMH
- Maak kans op een meet & greet met Olly
- Extra winkans voor Q-members

Q-music presents Olly Murs, HMH Amsterdam, dinsdag 9 juni 2015

Het is nog maar kort geleden dat Olly Murs voor het in eerst in z'n leven een kroket en een frikandel at. Hij kreeg ze voorgeschoteld toen hij bij Q-music dj Niek van der Bruggen te gast was (check de video hierboven). Blijkbaar is hem het bezoek aan Nederland bevallen, want hij komt terug voor een concert in de HMH! Begin juni komt Olly naar ons land voor Q-music presents: Olly Murs in de Heineken Music Hall Amsterdam.

Olly is pas 31 jaar en heeft al wat vrolijke hits op zijn naam staan. Je kent hem onder andere van 'Heart Skips A Beat', 'Dear Darlin'' en natuurlijk van zijn nieuwste hit 'Wrapped Up', een samenwerking met Travie McCoy. Dat laatste nummer staat op het gloednieuwe album van Olly genaamd Never Been Better.

Van zijn bezoek aan de Q-studio kunnen we je vertellen dat Olly Murs echt een toffe gast is en hij kan ook nog eens heel goed zingen! Hoogste tijd dus om hem live te gaan zien. Van zaterdag 30 mei t/m vrijdag 5 juni maak je elke dag kans op Q-live tickets voor Olly. En op een meet & greet!

Win

Op dinsdag 9 juni 2015 treedt Olly Murs op in Amsterdam. En daar kun jij bij zijn. Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Hoe je deze vette prijs kunt winnen, plus zijn gloednieuwe album Never Been Better, dat hoor je als je dagelijks vanaf 16.00 uur naar Q-music luistert. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina. Eén van de radiowinnaars krijgt naast 2 Q-live tickets ook een meet & greet. Ben je Q-member? Dan heb je hieronder een extra kans op een meet & greet met Olly Murs!

Update! Q-member Lizzy Verhoeven wist de prijsvraag goed te beantwoorden en is geselecteerd als winnaar! Q-dj Marieke Elsinga maakt vanavond bekend wie de tweede Meet & Greet wint!