Q-music presents: Take That, woensdag 7 oktober 2015, Ziggo Dome Amsterdam

Eén van de grootste en populairste boybands uit de 90's is ongetwijfeld Take That. De jongens veroverden de harten van vele fans en nog steeds hebben ze een hele schare trouwe volgelingen. Dit najaar komen de overgebleven leden van de band Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald naar Nederland voor Q-music presents: Take That in de Ziggo Dome Amsterdam. En jij kunt erbij zijn!

Luister en win

Tijdens de Q-top 500 van de 90's, die je van maandag 2 t/m vrijdag 6 februari op Q-music hoort, maak je de hele week kans op Q-live tickets voor Take That in Amsterdam. Doe mee met de 'Kai-raoke' van onze eigen Q-dj Kai Merckx en win! Iedereen die de opgave in de Kai-raoke goed heeft, krijgt de 6cd-box met het beste uit de Top 500 van de 90's, het album III van Take That en gaat naar het optreden van de band in de Ziggo Dome.

Aan het einde van de week wordt uit alle radiowinnaars willekeurig één iemand geselecteerd die op 6 juni 2015 ook naar Take That in de O2 Arena in Londen gaat! Luister dus van 2 t/m 6 februari elke dag van 09.00 tot 18.00 uur naar de Q-top 500 van de 90's en maak kans op de Q-live tickets!