Q-music presents Taylor Swift, Ziggo Dome Amsterdam, zondag 21 juni 2015

Swifties opgelet! Taylor Swift komt later deze maand weer naar Nederland toe voor Q-music presents: Taylor Swift in een (uitverkochte) Ziggo Dome in Amsterdam met haar 1989-tour. Op zondag 21 juni zal de 'Shake It Off'-zangeres het podium betreden.

Taylor Swift is pas 25 jaar en staat al jaren aan de top in de wereld van countrymuziek en doet het ook niet onverdienstelijk met haar -naar eigen zeggen- eerste popalbum. Haar nieuwe album 1989 ging in de eerste week in de eerste week 1,3 miljoen keer over de toonbank. Door singles als 'Bad Blood', 'Style' en 'Shake It Off' is ze al maanden te vinden in de iTunes Top 30!

Het succesverhaal van Taylor Swift gaat nog wel even door, maar we kunnen het kort houden: je moet haar gewoon even in het echt gaan zien! In juni 2015 komt de ze naar de Ziggo Dome in Amsterdam en je favoriete radiozender Q-music heeft exclusief de tickets voor dit optreden.

Win

Op zondag 21 juni 2015 treedt Taylor Swift op in Amsterdam. En daar kun jij bij zijn. Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Hoe je deze vette prijs kunt winnen, plus het album 1989, dat hoor je als je dagelijks vanaf 16.00 uur naar Q-music luistert. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina. Oja... Eén van de radiowinnaars krijgt naast 2 Q-live tickets ook een meet & greet. Ben je Q-member? Dan heb je hieronder een extra kans op Q-live tickets voor Q-music presents: Taylor Swift!

Update! De online winnaar is bekend, Femke Nawijn wint twee Q-live tickets voor Q-music presents: Taylor Swift in de Ziggo Dome!