Q-music presents Train in de Heineken Music Hall, zondag 22 maart 2015

De mannen van Train komen binnenkort naar Nederland toe voor Q-music presents: Train in de Heineken Music Hall met hun Bulletproof Picasso-tour. Op zondag 22 maart zal de 'Angel In Blue Jeans'-band het podium betreden.

Het succes van Train begon al vroeg in de zeroes met de hit 'Drops Of Jupiter' waar de band twee Grammy's voor ontving. Na een pauze van een aantal jaar mocht de band in 2009 een derde Grammy in de prijzenkast plaatsen, ditmaal voor de knaller 'Hey, Soul Sister'.

Twee jaar geleden trad Train op bij ons in the Qube en eind maart komt de band naar de HMH in Amsterdam. Je favoriete radiozender Q-music heeft exclusief de tickets voor dit optreden. Dan ben je alvast verzekerd van tickets!

Win

Op zondag 22 maart 2015 treedt Train op in Amsterdam. En daar kun jij bij zijn. Samen met een vriend of vriendin uiteraard. Hoe je deze vette prijs kunt winnen, plus het nieuwe album Bulletproof Picasso, dat hoor je als je dagelijks vanaf 16.00 uur naar Q-music luistert. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina.