U2, O2 Arena Londen, zondag 25 oktober 2015

Al ruim drie decennia lang is U2 één van de grootste rockbands ter wereld. De Ierse groep heeft een indrukwekkende lijst met hits op hun naam staan. Je kent ze natuurlijk van 'One', 'Vertigo' en 'Beautful Day'. In oktober bracht U2 het nieuwe album Songs of Innocence uit, waarop ook de nieuwe single 'Every Breaking Wave' staat.

De tickets voor de concertreeks van Bono en consorten in de Ziggo Dome waren binnen een halfuur uitverkocht. Q geeft je alsnog de kans om U2 te zien, maar dan in de O2 Arena in Londen!

Win

Eind oktober geeft U2 een reeks concerten in Londen als onderdeel van hun iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour. Q-music stuurt je samen met een vriend(in) naar de Britse hoofdstad toe om het concert op zondag 25 oktober 2015 bij te wonen!

Hoe je deze vette prijs en hun nieuwste album Songs of Innocence kunt winnen, dat hoor je als je dagelijks vanaf 16.00 uur naar Q-music luistert. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina.

Info

Je maakt van zaterdag 13 t/m vrijdag 19 december 2014 kans op Q-live tickets voor U2, in de O2 in Londen. Deze actie loopt elke dag van 16:00 tot 23:59 uur. Hoor je tussen die tijden een hit van U2 op Q-music? Bel dan de Q-studio via 0909-9596 (55 cpm). Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.

Elke keer wordt er willekeurig één winnaar in de uitzending gehaald. Je wint dan direct het album Songs of Innocence van U2. Daarnaast kwalificeer je je voor het optreden van U2 op zondag 25 oktober 2015 in de O2 Arena in Londen. Uit alle kwalificaties wordt vrijdagavond 19 december in het programma van Lars Boele een winnaar getrokken.