• Qmusic presents Davina Michelle @ Ahoy op 20 mei 2022
  • App DAVINA MICHELLE in de Q-app zodra je een track haar hoort
  • Vrijdag 13 mei 18:00 uur t/m zondag 15 mei 23:59 uur

Over een paar dagen is het zo ver: Qmusic presents Davina Michelle in Ahoy Rotterdam op 20 mei 2022. Ben je een beetje HYPER en wil je daar bij zijn? Goed nieuws, want wij geven deze week namelijk tickets weg bij Q. Wat moet je doen? Luisteren én appen zodra je een track van Davina hoort. Kom je in de uitzending, dan heb jij tickets gewonnen!

Win tickets

Vanaf vrijdag 13 mei t/m zondag 15 mei maak jij kans om tickets te winnen voor de show in Rotterdam Ahoy. Hoor je een hit van Davina, app dan DAVINA MICHELLE via de Qmusic app. Als we jou terugbellen, en we halen je in de uitzending, dan win je 2 tickets voor Qmusic presents Davina Michelle!

Hyper

Op 20 en 21 mei staat Davina Michelle in Rotterdam Ahoy met haar eigen show HYPER. Met twaalf Top 40-hits op naam heeft de 26-jarige zangeres inmiddels wel bewezen dat ze heel wat in haar mars heeft. Met de concerten in Rotterdam Ahoy belooft ze dan ook een show van wereldformaat neer te zetten. Klik hier voor meer informatie over de shows.

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden