Update 25 juni: winnaars

Deze actie is afgelopen. Wij feliciteren Petra WIllemen, Jacqueline van Holland, Raymond Höhle, Monique Croes en Ciska Vogel met hun tickets!

28 juni: YOU ROCK AND RUN!

Op zondag 28 juni vindt YOU ROCK AND RUN plaats vanaf de Noordermarkt in Amsterdam. Deze muzikale Fun Run van 6 en 12 km wordt georganiseerd door de makers van onder andere The Color Run. Een editie vol muziek, verkleden en een groot feest bij de finish. Op de route, die dwars door de Jordaan loopt, passeer je verschillende acts, bands en zangers. Wij zorgen voor veel leuks, muzikaal lekkers en een knallend feest bij de finish! Dit jaar kun je je ook opgeven als team. Je ontvangt dan ook een opblaasinstrument bij je startnummer, zo vorm jij samen met je teamleden een echte band!

StartNUMMER

Normaal gesproken krijg je bij een run een uniek startnummer... bij de YOU ROCK AND RUN krijg je wel een heel bijzondere: je eigen startnummer! Kies de titel van de track die past bij jouw runmood: 'Eye Of The Tiger', 'Runaway' of 'Ren Lenny Ren'... jij kiest!

Win tickets!

Q-music heeft tickets voor je geregeld voor deze toffe run! Winnen is simpel: geef hieronder jouw eigen startnummer door!

Q-hardloopcrew

Q-dj's Wim van Helden en Martijn Kolkman zijn hardloopfan. En daarom beginnen zij: de Q-hardloopcrew. Hou jij ook van hardlopen en fun-runs, zoals de Q-santarun, de Electric Run en The Color Run? Meld je dan snel hier aan en word voortaan op de hoogte gehouden van het laatste Q-music-hardloopnieuws!

YOU ROCK! So dress up, let's run and PARTY!