Zin in een leuk feestje? Q-music regelt dat jij naar de vetste feesten kan en toegang krijgt tot de coolste clubs. Speciaal voor Q-members selecteert Clubjudge.com de leukste feesten en win jij samen met je vrienden tickets. Tot en met zondag 5 april maak je kans op kaarten voor Daydream Festival in Lommel, België.

Daydream Festival

Zin om compleet uit je dak gaan op een te gek feest? Misschien ga je op vrijdag 10 en zaterdag 11 april naar Daydream Festival. Speciaal voor Q-members hebben we 10x2 weekendtickets geregeld.

Zie jij dat wel zitten? Doe dan mee aan deze Q-member actie! Onder andere Fedde Le Grand, Sander van Doorn, Fox Stevenson en DVBBS zijn ook van de partij.

WIN

Jezelf op de gastenlijst zetten voor Daydream Festival? Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij een te gek feest tegemoet! Als je wint krijg je 2 weekendkaarten voor het festival (minimumleeftijd = 16 jaar). Let op, je moet wel zelf een tent meenemen.

Let op: een plek op de Q-guest list voor Daydream Festival is alleen voor Q-members. Nog geen member? Je wordt het gratis en als je met Facebook inlogt kost het je slechts een klik!

Update! Deze actie is inmiddels voorbij.