Goed om te weten voor je start

Om te zorgen dat je geen valse start hebt, hieronder vast wat tips om rekening mee te houden.

 • Luister je online, via de Qmusic-app of kijk je naar Qmusic op Kijk Live? Dan luister je met vertraging, dat komt door de buffer die je telefoon of computer opbouwt. Hier houden we rekening mee, dus je kunt de hits van je kaart altijd nog iets langer afstrepen nadat het liedje op de radio is gedraaid.
 • Luister via een FM- of DAB+ radio om het exacte tijdstip van de start van het app-spel te horen.
 • De timing van het verschijnen van het spel in de Qmusic app is leidend.
 • Over timing wordt niet gecorrespondeerd.
 • De actie is enkel geldig voor muziek die gedraaid wordt op Qmusic en dus niet op Qmusic themakanalen, zoals Qmusic non-stop, Qmusic Limburg, Qmusic Foute Uur etc.

Klik hier om terug te gaan naar de actiepagina.

Wedstrijdreglement

De volgende regels zijn van toepassing op het spel Catch The Summerhit:

1. Organisatie

De wedstrijd Catch The Summerhit wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.

2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • Woonachtig is in Nederland;
 • In de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;
 • Na het kiezen van een prijs adresgegevens achterlaat.

De wedstrijd staat niet open voor:

 • Personeelsleden en medewerkers van Qmusic;
 • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. Verloop van het spel

Op Qmusic kun je vanaf maandag 28 juni 2021 inchecken voor Catch The Summerhit. Download de Qmusic app en ga onderin de menubalk naar de tab ‘SUMMERHIT’. Login als Q-member en vervolgens verschijnt er een kaart met de titels en artiesten van vijf zomerhits en één Hit van de Dag. Hoor je één van de liedjes op jouw kaart voorbij komen op de radio? Dan heb je de gehele duur van dat nummer de tijd om ‘m aan te klikken in de app. Is het het juiste nummer en heb je op tijd gedrukt, dan scoor je punten. Elk liedje is een bepaald aantal punten waard dat vermeld staat bij de titel en artiest.

Je kunt een track op je kaart elke keer afvinken als deze op Qmusic gedraaid wordt. Zodra je een liedje afvinkt, start de zogeheten multiplier. De volgende track van je kaart die je afstreept, is dan 1,5x zoveel punten waard. De multiplier is echter maar een bepaalde tijdsduur geldig. Haal die dat limiet niet, dan valt de multiplier terug naar 1,0x. De multiplier kan maximaal oplopen tot factor 3,0x.

Je verdiende punten kun je vervolgens inruilen in de Catch The Summerhit webshop in de Q-app voor zomerse prijzen en gadgets. Punten blijven gedurende de hele actieperiode geldig, De zomerhits op je kaart worden iedere maandag vernieuwd, de Hit van de Dag is elke dag anders en is bij alle spelers dezelfde track.

Je kunt elke dag meespelen van 00.00 tot 23.59 uur. Het gaat hierbij enkel om de programmering van Qmusic, dus niet de themakanalen. Een uitzondering geldt voor de mixprogramma's op zaterdagavond en -nacht, die tellen niet mee voor Catch The Summerhit.

We hebben een beperkt aantal prijzen, dus scoor zoveel mogelijk punten in zo’n kort mogelijke tijd, want op = op. Let wel: Elke week verschijnen er nieuwe prijzen in de shop. 

Indien internet- en telefoonverbindingen wegvallen, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic is niet verantwoordelijk voor het disfunctioneren van internetverbindingen, telefoons of inloggen via derden. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd.

4. Aanmelden

Aanmelden (spelen) voor de Actie kan uitsluitend via de Qmusic app. Om dit te kunnen doen moet je voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, ingelogd zijn en je profiel volledig hebben ingevuld. Deelnemers hoeven slechts op de button SUMMERHIT te drukken om hun deelname te activeren.

Zorg ervoor dat je gegevens goed ingevuld zijn voor het toesturen van eventuele prijzen. 

5. Kosten voor deelname

De aanmelding via de Qmusic app is gratis evenals het downloaden van de Qmusic app. Deelname aan deze actie is daarmee geheel gratis.

6. De prijs

Er kunnen meerdere winnaars zijn die uiteindelijk een prijs winnen. Als je genoeg punten verdiend hebt, kan je in onze webshop een prijs kiezen. Niet van alle prijzen zijn er evenveel, dus er geldt op = op. Dat betekent hoe eerder je voldoende punten verdient hebt hoe meer keuze qua prijzen. Van 28 juni t/m 4 juli de hoofdprijs 1x een Grizzly Grills Kamado Elite RVS medium complete t.w.v. Euro 699,-. Van 5 t/m 11 juli is de hoofdprijs 1x een Grizzly Grills Kamado Elite RVS medium complete t.w.v. Euro 699,-. De overige weken volgen later.

Om een prijs toegestuurd te krijgen, moet je je adresgegevens achterlaten. 

7. Bijkomende voorwaarden prijs

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor de periode van ten minste 6 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Qmusic is niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies van een product.

3) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan interviews, foto- en videosessies voor publicatie of commerciële doeleinden.

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarsbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.

5) De prijs is niet overdraagbaar aan derden.

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

7) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.  
t.a.v. Programma-afdeling 
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK 
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D 
1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl 
KvK 32039594 
BTW NL 0079.09.305.B.01