Qmusic voert de actie 'Q-live tickets World Tour'. De startdatum van de actie is maandag 20 maart 2017 en loopt tot en met vrijdag 31 maart 2017. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.

1. Organisatie

De wedstrijd Q-live tickets World Tour wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic. Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van Kees Smit Tuinmeubelen. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.

2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • Bij de start van de actie (20 maart 2017) minstens 18 jaar is;
 • Woonachtig is in Nederland;
 • In de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;
 • Beschikbaar is tijdens de looptijd van de actie.
 • Beschikbaar is van 18 april t/m 6 mei 2017.
 • Beschikt over een geldig paspoort, die op 6 mei 2017 nog minimaal 6 maanden geldig is;
 • De nodige Visa krijgt voor Japan, Costa Rica, Verenigde Staten, en het Verenigd Koninkrijk.
 • Een document wil ondertekenen met de door iMAR Entertainment, Inc. gestelde voorwaarden (zoals dat alle details van jou en je medereiziger naar eerlijkheid zijn opgegeven; verklaring dat jij en je medereiziger zelf een passende reisverzekering hebben afgesloten op het moment van vertrek; verklaring dat jij en je medereiziger voldoen aan de minimum leeftijd; verklaring dat jij en je medereiziger voldoen aan de gestelde gezondheidscriteria; alle noodzakelijke visa en documentatie krijgen van de landen die worden aangedaan tijdens de Q-live Tickets World Tour 2017; de winnaar en medereiziger verantwoordelijk zijn voor alle heffingen op zijn/haar creditcard, met name de kosten voor eventuele schade aan de accommodatie als onderdeel van de prijs);
 • Een medereiziger heeft die voldoet aan dezelfde bovenstaande voorwaarden.

De wedstrijd staat niet open voor:

 • Personeelsleden en medewerkers van Qmusic;
 • Personeelsleden en medewerkers van Kees Smit Tuinmeubelen;
 • Personeelsleden en medewerkers van iMAR Entertainment, Inc.;
 • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is;

3. Verloop van het spel

Op Qmusic maak je van maandag 20 t/m vrijdag 31 maart 2017 kans om de winnaar te worden van de actie Q-live tickets World Tour. Tijdens de actie maak je kans op Q-live tickets voor zes verschillende artiesten op zes verschillende plekken, namelijk Coldplay in Tokyo, Justin Bieber in Costa Rica, The Weeknd in San Francisco, Ed Sheeran in Londen, Bruno Mars in Manchester en Shawn Mendes in Berlijn.

Hoe je je kunt kwalificeren? Meld je aan op Qmusic.nl en luister van maandag 20 t/m vrijdag 31 maart 2017 naar Qmusic. In ieder programma tussen 06.00 en 24.00 uur (behalve in het tussenliggende weekend) bellen we een kandidaat op die een vraag moet beantwoorden over één van de Q-live tickets World Tour artiesten. Beantwoord je de vraag goed? Dan kom je in de Q-live tickets World Tour Hotseat te zitten. Je blijft op de Hotseat zitten, zolang je iedere ronde de vragen goed blijft beantwoorden. Beantwoord je de vraag fout? Dan komt de stoel vrij en bellen wij een nieuwe kandidaat die kans maakt om plaats te nemen in de Hotseat. De deelnemer die uiteindelijk op 31 maart na de laatste ronde bij Stephan Bouwman nog in de Hotseat zit, is de winnaar van de Q-live tickets World Tour 2017.

De winnaar gaat de wereldtrip van zijn/haar leven maken en vliegt vanaf 18 april 2017 met een vriend of vriendin de wereld over. Zie voor de gehele prijsinhoud '6. De prijs'.

Indien telefoonverbindingen wegvallen, enzovoort, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing die door de dj tijdens het spel genomen wordt, is definitief.

4. Aanmelden

Aanmelding kan alleen als je voldoet aan de gestelde voorwaarden. Je dient je aan te melden op Qmusic.nl of via de Qmusic app. Je hoeft je maar één keer aan te melden om gedurende de gehele actie kans te maken op deelname aan het spel. Elke goede aanmelding maakt evenveel kans bij de selectie van kandidaten. Let goed op met welk telefoonnummer je je aanmeldt, want je zult op dit nummer gebeld worden om deel te nemen aan het spel.

5. Kosten voor deelname

De aanmelding op Qmusic.nl is gratis. Deelname aan deze actie is geheel gratis.

6. De prijs

Er is uiteindelijk één winnaar die uiteindelijk de prijs wint. De winnaar is de deelnemer die uiteindelijk op 31 maart na de laatste ronde bij Stephan Bouwman in de show nog in de 'virtuele' Hotseat zit.

Hoofdprijs:

 • Vliegtickets (economy class) voor 2 personen naar elke stad;
 • Luxe accommodatie (4 sterren of hoger) in elke stad voor 2 personen (op basis van een gedeelde kamer);
 • Transfer tussen vliegvelden/hotel en hotel/events;
 • 2 VIP tickets voor Coldplay in Tokyo, Justin Bieber in Costa Rica, The Weeknd in San Francisco, Ed Sheeran in Londen, Bruno Mars in Manchester en Shawn Mendes in Berlijn;
 • Meet & Greet met Shawn Mendes;
 • Gesigneerde merchandise van Shawn Mendes;
 • In Tokio toegang tot het Robot Cabaret Dinner;
 • Een dag raften op de Pacuare Rivier in Costa Rica;
 • Een guided tour door Alcatraz én een sunset cruise in de San Francisco Bay;
 • Gesigneerde merchandise van Ed Sheeran;
 • Gesigneerde merchandise van Bruno Mars én toegang tot een speciale pre- en aftershow party bij het concert;
 • 1.000 euro zakgeld;

Reisschema:

18 april: Vertrek Amsterdam naar Tokio (Economy Class);
19 april: Concert Coldplay;
21 april: Vertrek Tokio naar San Jose (Economy Class);
24 april: Concert Justin Bieber;
26 april: Vertrek San Jose naar San Francisco (Economy Class);
28 april: Concert The Weeknd;
30 april: Vertrek San Francisco naar Londen (Economy Class);
1 mei: Concert Ed Sheeran;
2 mei: Vertrek Londen naar Manchester (Economy Class);
2 mei: Concert Bruno Mars;
3 mei: Vertrek Manchester naar Berlijn (Economy Class);
3 mei: Concert Shawn Mendes;
5 mei: Vertrek Berlijn naar Amsterdam (Economy Class).

De prijs is exclusief:

 • Een reisverzekering voor de winnaar en medereiziger (dient voor vertrek door de winnaar en medereiziger zelf te zijn afgesloten);
 • De kosten voor visa en andere documentatie (dient ruim voor vertrek door de winnaar en medereiziger zelf te zijn aangevraagd en te zijn verkregen);
 • Kosten voor eventuele schade tijdens de trip en/of verlies (worden in rekening gebracht bij de winnaar);
 • Eventuele andere bijkomende kosten zoals eten en drinken kunnen worden betaald met het gewonnen zakgeld;

7. Bijkomende voorwaarden prijs

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

 • Elke luisteraar die zich aanmeld voor de actie 'Q-live tickets World Tour' verklaard kennis te hebben genomen van het gehele wedstrijdreglement en gaat akkoord met alle gestelde voorwaarden/eisen.
 • Qmusic, iMAR Entertainment, Inc. en Travel Light hebben de bevoegdheid, indien de prijswinnaar en medereiziger niet voldoen aan alle in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.
 • De winnaar dient zijn/haar bankgegevens (IBAN) op te geven, zodat Qmusic het gewonnen zakgeld kan overmaken.
 • Het bedrag wordt uiterlijk 16 april 2017 op de rekening van de winnaar gestort.

Overige bepalingen

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen van voor de periode van ten minste 6 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Qmusic, Kees Smit Tuinmeubelen en iMAR Entertainment, Inc. en zijn niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies tijdens de trip.

3) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan interviews, foto- en videosessies voor publicatie of commerciële doeleinden tot 31 maart 2018.

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.

5) De prijs is niet overdraagbaar aan derden.

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

7) De winnaar mag één iemand meenemen die tevens voldoet aan de gestelde voorwaarden in dit reglement.

8) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.
t.a.v. Programma-afdeling
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D
1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl
KvK 32039594
BTW NL 0079.09.305.B.01