Datum en tijd

De Foute Party vindt plaats op 23 en 24 juni 2017 van 20.00 tot 03.00 in de Brabanthallen van Den Bosch

Minimumleeftijd

Voor de Foute Party geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Zorg dat je legitimatie bij je hebt, deze kan worden gevraagd.

Adres

Het adres van de Brabanthallen is Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch

Route beschrijving

Trein:
Kom je met de trein naar de Foute Party? Reis dan naar station 's-Hertogenbosch. Vanaf hier is het 19 minuten lopen naar de Brabanthallen. Voor meer informatie over het treinvervoer kan je de NS Reisplanner raadplegen.

Touringcar:
Via Event Travel bied busvervoer aan heen en terug naar de Foute Party. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. De bussen van Event Travel vertrekken pas na afloop van het feest dus je hebt lekker lang de tijd om optimaal van het feest te genieten. Klik hier om je tickets voor de bus te regelen voor vrijdag 23 of zaterdag 24 juni. Het is ook mogelijk om bus en toegangskaarten voor de Foute Party in één te bestellen.

Fiets:
Kies je toch voor de gezonde weg en pak je de benenwagen? Dat kan natuurlijk ook! Voor de exacte route kan je hiervoor Google maps raadplegen.

Auto:
De Foute Party is gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeren kan op het terrein zelf. Dit wordt aangegeven met borden. Voor de exacte route hoe je er kunt komen kun je google maps raadplegen.

Munten

Tijdens het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om munten te kopen. Dit kan bij de aangegeven muntenbalies. Per munt betaal je €2,75. Munten zijn naderhand niet in te wisselen voor cash.

Lockers

Op de Foute Party zijn lockers aanwezig. De lockers werken met sleutels die te halen zijn bij de lockerbalie in de Foodhal direct na binnenkomst. Kosten voor de lockers zijn: 7 euro voor een medium locker (24x28x50cm) of 9 euro voor een large locker (35x28x50cm). Per locker komt er een borg van 5 euro voor de sleutel bij. Wanneer deze aan het einde van de avond retour komt ontvang je de 5 euro weer terug.  

Roelstoel toegankelijk

De Foute Party is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In het midden van de zaal Fout XXL staat een podium die mensen met een rolstoel kunnen betreden.

Parking

Op de Parkeerplaats van de Brabanthallen kun je de auto parkeren. Wij raden aan je parkeerticket vooraf te regelen zodat je zeker bent van een plek. Tickets bestellen doe je hier. Aan de deur zijn tickets €5,- duurder. Daarnaast is het goed te bereiken via het openbaar vervoer.

Onofficiële ticketsales

Als je niet op tijd een ticket heb gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een geweldige dag moest gaan worden, graag besparen.